Ann Sterckx

Met een Master in de Psychologie, een master in HRM, gecertificeerd in Ontwikkelingsgericht Coachen van individuen en teams en NLP, specialiseerde Ann Sterckx (1973) zich verder in persoonlijke en groepsontwikkeling.

Daarnaast verdiept ze zich verder in collaboratieve en participatieve praktijken zoals o.a. World Café, Open Space, opstellingswerk, cirkelwerk, ...  Ann werkte gedurende vijftien jaar als human resources manager in verschillende organisaties. Haar passie vindt ze in het ‘leven brengen in structuren’ en in de koppeling van persoonlijke ontwikkeling aan maatschappelijke ontwikkeling. Vandaag werkt ze dit uit in verschillende trainingen bij het Ontwikkelingsinstituut en in projecten in haar zelfstandige praktijk.

 

Ze heeft zelf ervaren hoe NLP kan bijdragen tot levenskracht en hoe met goesting door het leven te gaan. Haar droom bestaat er dan ook uit om de sterkte van NLP met zoveel mogelijk mensen te delen. In haar trainingen zul je haar leren kennen als iemand die veel belang hecht aan persoonlijke begeleiding, groepsvorming, een vleugje humor, authenticiteit en didactiek. Ann is gecertificeerd NLP trainer  (getraind door John Grinder, Carmen Bostic St Clair en Michael Carroll).

 

'Walk the talk', 'Be the change you want to see in the world' en een ‘Zinvol leven met goesting’ zijn dan ook haar geliefkoosde ankers.

 

Wil je graag met haar kennismaken, of heb je een vraag: ann@hetontwikkelingsinstituut.be.