Blog

 door Medewerkers hOi

de transformatie is gestart

Geplaatst op 10-02-2014 om 11:48 door Medewerkers hOi

Ik had vorig weekend het voorrecht om assistent trainer te zijn tijdens de workshop “Bevrijd jezelf van Perfectionisme” met als hoofdtrainer Marcel Hendrickx.

Wat heb ik mooie dingen zien gebeuren tijdens deze tweedaagse! Ik zag prachtige mensen helemaal ontluiken,… Ik zag schittering en lichtjes in hun ogen komen. Ik zag hen genieten en plezier hebben, kinderlijk verwonderd zijn en steeds trotser worden op de mooie mens die zij zelf zijn. De last die gedragen werd, woog al beduidend minder zwaar en je voelde de hoop en het verlangen in de groep groeien. We wisten het plots allemaal weer! We hebben allemaal de innerlijke kracht om te kiezen om opnieuw te gaan genieten, om opnieuw te gaan voelen, om opnieuw vreugdevol in ons prachtige leven te staan!!! De kracht om te kiezen voor onszelf! 

Neen, we worden niet de “geitenwollensokken hippie zonder daadkracht”. We omarmden samen onze ondernemingszin, ons doorzettingsvermogen, onze cognitie, onze zorg voor kwaliteit en onze gedrevenheid. We waardeerden deze talenten in onszelf en laten deze talenten vooral niet achter ons! We blijven in de toekomst onze doelen en dromen bereiken en kiezen om dit te doen vanuit een vreugdevolle en warme zelfzorg!

Heerlijk ook om te zien hoe de coachees elkaar door het traject heen steunden en de verschillende ervaringen elkaar krachtiger maakten! Prachtig, oprecht en puur! :-)

Ik ben zo dankbaar deel te hebben uitgemaakt van deze mooie momenten, van deze bijzondere groei!

Coachees, wat zijn jullie geweldig!! Ga nu voluit voor jullie coachingstraject en voel wat er nog voor moois zal volgen! Vertrouw op jezelf!

Marcel, doe zo voort!!! Prachtig werk!! Jij maakt samen met jouw coachees HET verschil dat onze samenleving meer dan nodig heeft!

 

Muriel Emmery

assistente tijdens de tweedaagse

 

 

Reageer

Trefwoorden:

Nog interessante berichten