Sven Kerremans

Sven Kerremans (1964) is Master of Business Administration (MBA) met meer dan vijfentwintig jaar ervaring in de bedrijfswereld.

 

Als manager en consultant bij verschillende belangrijke Europese retail organisaties en nadien als zelfstandig ondernemer heeft hij steeds zijn intuïtieve leiderschapskwaliteiten ingezet om zowel individuen als teams te inspireren en te ontwikkelen om het beste uit zichzelf te halen.

 

In 2010 certificeerde hij zich tot NLP master practitioner bij de school voor NLP en assisteerde vervolgens  verschillende NLP trainingen. Intussen verzorgt hij explorer  en practitioner NLP opleidingen alsook in-company bedrijfstrainingen voor het Ontwikkelingsinstituut. Verder is Sven ook internationaal erkend ‘Heal your life’ trainer naar de filosofie van Louise Hay.

 

Hij is gepassioneerd door NLP en toont je in zijn trainingen hoe jij ook NLP als krachtig instrument in je leven kunt integreren.

 

Het leven is niet iets dat je overkomt, maar je hebt zelf de keuze om het vorm te geven, jezelf te ontwikkelen en in harmonie met je omgeving te zijn. Als trainer en coach vindt Sven het belangrijk om op een zorgzame en inspirerende manier mensen er toe aan te zetten om gelukkig in het leven te staan, het verleden los te laten en vervulling te vinden in zowel hun privé- als in hun werkleven.

Jezelf veranderen is niet nodig, wees gewoon de beste versie van jezelf!

Sven is te bereiken via het email adres: sven@hetontwikkelingsinstituut.be